Tweet dit artikel Delen via LinkedIn Delen via Facebook
<< Terug
 

NetODS: Online shop met orderprint-tool

NetODS (NetTelligence Online Delivery Service) is een kant-en-klaar pakket wat snel kan worden geïmplementeerd om online produkten te verkopen en te onderhouden. NetODS biedt de mogelijkheid om online produkten of diensten weer te geven, met daaraan gekoppeld tekst, een foto, een prijs, een aktieprijs, en een aktiesymbool. Totalen van een bestelling worden tijdens het bestellen continu bijgehouden en getoond.

Zelf beheren

U kunt door middel van de ingebouwde beheerpagina's in NetODS de inhoud van de website zelf onderhouden: u kunt pagina's toevoegen en verwijderen, produkten toevoegen en verwijderen. Vanzelfsprekend mag één produkt op meerdere pagina's tegelijk voorkomen. Er is geen beperking in het aantal pagina's of produkten in de website. De beheerpagina's zijn vanzelfsprekend beschermd middels loginnaam en wachtwoord.

Ook bevat NetODS de mogelijkheid bezoeken aan de website alsmede bestellingen te "loggen" voor analyse. Verder kunnen er automatisch emails worden verzonden, zowel naar klanten als naar de winkeleigenaar zelf.

De bestelling van de bezoeker komt bij de winkeleigenaar binnen op een fax, of op de eigen printer. Indien er een continu-internetverbinding aanwezig is (bijvoorbeeld ADSL), kunnen de bestellingen automatisch worden uitgeprint op de eigen printer (MS Word vereist). In het andere geval kan er een additionele faxservice worden betrokken voor het automatisch uitprinten van de bestellingen op uw fax.

Prijsindicatie

NetODS-projecten hebben doorgaans een looptijd van 2 of 3 weken, en een kostprijs variërend van 750 euro tot 2000 euro. De projecten worden fixed-price uitgevoerd.
Na activering van de website geldt er een hostingtarief voor het live houden van de website, de e-mail en de domeinnaam, van 17,50 euro per maand (excl. BTW).
Mocht u gebruik willen maken van de faxservice, dan zijn daar separaat kosten aan verbonden.

Voorbeelden

Enkele voorbeelden van NetODS-implementaties in alfabetische volgorde:

- Het Apeldoorns Beleg
- Bakker Wim

Meer mogelijkheden

Indien u nog andere mogelijkheden wenst, kunnen wij maatwerk voor u leveren, of gebruik maken van een ander NetTelligence produkt genaamd NetCMS. In NetCMS zit een generieke webshop ingebouwd, en vele andere mogelijkheden. Klik hier om meer te lezen over NetCMS.

Meer informatie

Wilt u meer weten over NetODS, neem dan vrijblijvend contact met ons op.