Tweet dit artikel Delen via LinkedIn Delen via Facebook

Domeinnaamregistratie

Waarom

Domeinregistratie is het registreren van een domeinnaam (internetadres). Een eigen, unieke domeinnaam voor uw website helpt bezoekers uw website te vinden en terug te vinden. Ook kan een goede domeinnaam een professionele uitstraling hebben. Een goede domeinnaam vormt dus een onderdeel van de identiteit van uw bedrijf. Dit is extra belangrijk voor commerciële websites.

E-mail

Een eigen domeinnaam biedt meerdere voordelen. Naast herkenbaarheid is een domeinnaam nuttig voor het versturen van e-mail. U kunt dan uw domeinnaam gebruiken als e-mailadres, voorafgegaan door "info@". Zo wordt een eenduidige identiteit gehanteerd en blijft de domeinnaam nog beter hangen bij degenen aan wie u e-mail verstuurt.

Zoekmachines

Zoekmachines zijn dol op relevante domeinnamen. Indien u bijvoorbeeld managementadvies als dienst levert, is een domeinnaam als www.managementadvies.nl een goede hulp voor het scoren bij zoekmachines.

Onze inbreng

NetTelligence kan u adviseren in het kiezen van een domeinnaam. Tevens kunnen wij de domeinregistratie voor u uitvoeren. Mocht u reeds ergens een domeinnaam hebben geregistreerd, dan kan NetTelligence domeinverhuizing voor u verzorgen.

 

<< Terug