Webmail icon

Delen via LinkedIn
<< Terug
 

Over NetTelligence

De start

NetTelligence is als bedrijf opgericht in 2001. Het doel van het bedrijf destijds was het formaliseren van de werkzaamheden die voorheen als vriendendienst werden uitgevoerd. Omstreeks 2003 is NetTelligence uitgegroeid tot een volwaardig en serieus bedrijf met een eigen productlijn. Sindsdien mag NetTelligence haar portfolio uitbreiden met steeds grotere klanten (MKB+) en dito projecten.

De strategie

NetTelligence wil een belangrijke speler worden in de regionale internet-/intranet-/extranetmarkt. Hiertoe bedient NetTelligence zich van succesvolle, zelf-ontwikkelde internetproducten en een hoog serviceniveau. Doordat NetTelligence haar producten niet van andere partijen betrekt, kunnen de producten 100% op maat worden gemaakt naar de wensen van de klant.

NetTelligence is gespecialiseerd in de Microsoft-technologie om zodoende een betrouwbare technologische partner te omarmen. Voor andere competenties, bijvoorbeeld grafisch ontwerp of systeembeheer, maakt NetTelligence graag gebruik van de samenwerking met partners.

NetTelligence wil een langdurige relatie aangaan met haar klanten, partners, leveranciers en medewerkers. Daarom ligt de focus duidelijk op het leveren van kwaliteit en service.

Het onderscheidend vermogen

NetTelligence onderscheidt zich door middel van:

  • het leveren van passende oplossingen in plaats van standaard producten,
  • kwalitatief hoogstaande oplossingen en diensten,
  • het full-service zijn (al uw website-diensten bij één partner),
  • een hoog serviceniveau,
  • het nakomen van haar beloftes.

Belangrijk vinden wij de persoonlijke benadering. Zo kent u ons en wij u. Zodat u iemand dichtbij hebt om uw vragen te beantwoorden. En zodat wij u passende diensten, services en support kunnen bieden.

 

 
Trefwoorden: nettelligence